Om oss

Om Vent4Vent

Vi är ett företag som tillverkar ventilationskanaler av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationsprodukter i plåt och alltid möter upp kundens behov. Vent4Vents VD Johannes (Jamie) har över 17 års yrkeskunskap. Vent4Vent kännetecknas av hög kvalitet, bra priser och snabb leverans.

Vi är bolaget som klarar av att hantera allt från ritbordet till färdig tillverkning inom kort varsel och stor flexibilitet. Eftersom vi mestadels transporterar färdig produkt på egen hand till slutkund går det snabbt och enkelt.

Vårt arbetsområde är Storstockholm och hela Mälardalen, så vi finns alltid nära till hands. Våra kunders nöjdhet leder oss till framgång, där kvalité, snabbhet och givetvis ett brinnande intresse får oss att lyckas. Galvaniserad plåt är det vi tillverkar det mesta i, och från och med våren 2017 arbetar vi även med svartplåt.

Kvalité är nummer ett för oss, därför levereras materialet från Bahab. Vår tillverkning sker i moderna funktionsmässiga lokaler i Tumba. Har ni vägarna förbi är ni alltid välkomna att hälsa på.

Förutom att vi tar emot beställningar med specialmått, så arbetar vi med följande standardmått: Kanal standard: 1250 mm samt 2000 mm långa. Tjocklek på plåten är 0,80 mm (Inom snar framtid blir standard 1500 mm.) Svartplåt: Tjocklek: 1,5mm.

Historia

Historien om Vent4vent AB började i Jordbro 2015. Efter att ha arbetat både utomlands och i Sverige startade Jamie (VD) Vent4Vent AB. Hans idé var att ha en verkstad som kan tillverka ledningar och ventilationskanaler till relativt låga priser.

2017 hade Vent4vent AB vuxit och flyttat till Tumba.

2021 var det dags för ny lokal igen och vi finns nu på Segersbyvägen 10 i Norsborg.
Vi tackar alla våra kunder och leverantörer för deras stöd.

Hög kvalitetskontroll

Vi är certifierade av RISE Research Institutes of Sweden AB för allt vi tillverkar. Läs vårt certifikat genom att trycka på knappen nedan.